Recepty keyboard_arrow_right Recepty keyboard_arrow_rightNepečená roláda

Obrázek příspěvku: Nepečená roláda

Nepečená roláda

personaccess_time07.březen 2020chat_bubble_outline0 komentářůremove_red_eye20 shlédnutí

Strouhaný kokos smícháme s moučkovým cukrem a sušeným mlékem, přidáme med, olej a 2 lžíce vody. Vše vypracujeme na tužší hmotu, do které můžeme podle potřeby přidat ještě trochu vody. Vzniklou kokosovou hmotu rozdělíme na 3 stejné díly.

Do jednoho dílu vmícháme nasekané ořechy a z hmoty uděláme váleček. Do druhého dílu vmícháme 4 lžíce kakaa a hmotu rozválíme na plát silný asi 3 mm. Do kakaového plátu zabalíme váleček s ořechy. Třetí díl hmoty bez dalších přísad rozválíme na plát a zabalíme do něj střed rolády, což je váleček s ořechy obalený hnědou kakaovou vrstvou. Na pečící papír nasypeme strouhaný kokos a roládu v něm obalíme. Hotovou roládu zabalíme do potravinové fólie nebo alobalu a necháme v chladu řádně ztuhnout

0 komentářů

commentŽádné komentáře

Pokud chcete, můžete přidat první komentář k tomuto článku níže.

Vložit komentář

info_outline

Nepublikujte SPAM!

Jakékoliv SPAM komentáře, které nejsou relevantní k obsahu tohoto článku budou odstraněny.

Podobné články

Krůtí roláda na bílém víně

personSimona Chvátilováremove_red_eye24bookmarkRecepty

Ingredience 400 g krůtích prsou, 4 stroužky česneku, 1 lžička kmínu, 2 lžičky čerstvé nebo sušené bazalky, 2 vajíčka, 1 menší mrkev, 1 párek či klobásku, sůl, pepř, 2 dcl bílého vínaKrůtí prsa rozřízneme na roládu. Posypeme solí, pepřem dle chuti. Poté utřeme ..